ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ
Βρείτε μας στο Facebook

Αγαπητοί μαθητές και γονείς,
στα πλαίσια της προσπάθειας της διεύθυνσης και των καθηγητών του φροντιστηρίου μας για τη μέγιστη δυνατή παροχή βοήθειας και γνώσης προς τους μαθητές, ώστε να επιτύχουν τους υψηλότερους στόχους τους

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ...
Διαδραστικούς πίνακες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και προβολείς (projectors), ώστε παράλληλα με την προφορική παράδοση του μαθήματος από τον καθηγητή και τη γραφή στον πίνακα, να υπάρχει κατάλληλη εικόνα και στην οθόνη. Με αυτόν τον τρόπο αξιοποιούμε την αυξημένη δυνατότητα που έχουν οι μαθητές σήμερα να αφομοιώνουν εύκολα εικόνες. Εξοικονομούμε επίσης χρόνο, προβάλλοντας π.χ. τη λύση μιας άσκησης στην οθόνη, αντί να τη γράψουμε στον πίνακα.

ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ...
Πρόγραμμα εξάσκησης εκτός ωρών διδασκαλίας, όπου οι μαθητές σε προσωπικό επίπεδο ή σε ομάδες, λύνουν ασκήσεις καλύπτοντας έτσι τα κενά τους, αλλά αξιοποιώντας και τις απορίες των συμμαθητών τους.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ...
Συγγράμματα και σημειώσεις προσαρμοσμένες στο νέο σύστημα διδασκαλίας και εξέτασης που απαιτεί το σύγχρονο σχολείο σε συνδυασμό με το καταξιωμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό δυναμικό του φροντιστηρίου μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ...
την ύλη των μαθημάτων έγκαιρα, ώστε να έχουν οι μαθητές μας επαρκή χρόνο για επανάληψη πριν τις εξετάσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ...
τρεις κύκλους διαγωνισμάτων με θέματα νέου τύπου και αυξημένης δυσκολίας ενώ συγχρόνως συμμετέχουμε στις εξετάσεις της Ο.Ε.Φ.Ε. (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος) , όπου οι μαθητές διαγωνίζονται στα ίδια θέματα με τους μαθητές πολλών φροντιστηρίων της Ελλάδας, αναπτύσσοντας έτσι την άμιλλα μεταξύ τους, αλλά αποκτώντας και μια σημαντική εμπειρία για τις σχολικές εξετάσεις.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ...
τους γονείς γραπτά ή προφορικά κάθε δίμηνο για την επίδοση του μαθητή, τις απουσίες του, τη συμπεριφορά του στην τάξη και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημά του.

Στη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουν πολλές ελληνικές οικογένειες, το φροντιστήριό μας στέκεται αρωγός με μια σειρά οικονομικών παροχών, όπως δωρεάν εγγραφή και παροχή συγγραμμάτων, χαμηλό ύψος διδάκτρων και ειδικές μειώσεις σε μαθητές με πολύ καλές επιδόσεις, σε τρίτεκνους, πολύτεκνους, συνάδελφους, άνεργους κ.λ.π. Οι αυξημένες απαιτήσεις αλλά και τα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα οδηγούν περισσότερο από ποτέ στην ανάγκη έγκαιρης, οργανωμένης και ουσιαστικής φροντιστηριακής προετοιμασίας.

Με εκτίμηση,
Γ. Σταμουλάκης